Deelnemersinformatie

Parcours

Inschrijven

Programma

Overige info

Algemene informatie:
De Klaverblad Verzekeringen Amersfoortse Bergcross wordt gehouden op de bosrijke Utrechtse heuvelrug en kent pittige hoogteverschillen. Het is een kuitenbijter van de eerste categorie. Wat wil de ware crossliefhebber nog meer?

Samen met de twee (!) crossen van de Henschotermeer Games op zaterdag 13 én op 27 januari 2018 wordt een klassement opgesteld. Hiervoor moet apart worden ingeschreven.  Dat kan op de eigen website van de Henschotermeer Games. In dit unieke klassement* over in totaal 3 wedstrijden zijn zowel door de dames als de heren prijzen te winnen.
Bovendien worden onder alle deelnemers aan alle 3 de evenementen mooie prijzen verloot.

* Het combiklassement is alleen voor de wedstrijdlopers van de 6,6 km en 8,8 km bij de Bergcross en de 10 km bij de Henschotermeer Games. De verloting is onder alle deelnemers.

** In afwijking van vorig jaar dient voor de Henschotermeer Games en Bergcross afzonderlijk ingeschreven te worden en inschrijfgeld te worden betaald.

Goed doel:
De Klaverblad Verzekeringen Amersfoortse Bergcross heeft het initiatief ‘Veilig drinkwater op elke school in Sri Lanka’ als goed doel omarmd. In 10 jaar tijd heeft de Stichting Kansarmen Sri Lanka water- en sanitaire voorzieningen verzorgd voor 155 plattelandsscholen met 70.000 scholieren in de vijf armste provincies van Sri Lanka. Zo wordt de scholieren een gezondere leefomgeving en een beter toekomstperspectief geboden. De eigen bevolking helpt bij de aanleg en is verantwoordelijk voor het onderhoud. Er wordt samengewerkt met lokale partijen en de lokale overheid. Bekendheid met de lokale omstandigheden zorgt voor snelle, duurzame oplossingen op het arme platteland van Sri Lanka. De Stichting Wilde Ganzen legt voor elke euro die u geeft 50 eurocent bij. Uw gift kunt u bij de inschrijving aangeven.