Programma

De opzet van de Bergcross is iets anders dan andere jaren, maar met het wegvallen van de Corona maatregelen hebben we toch een mooi compleet programma kunnen samenstellen. Mochten er in de komende weken toch weer Corona maatregelen nodig zijn, dan zullen we het programma waar nodig nog aanpassen.

Tijd Onderdeel Afstand Aantal
 11:00 Wedstrijd junioren & senioren *  8,8 km max. 200
 12:00 Prijsuitreiking 4 categorieën (mannen junior/senior, vrouwen junior/senior)
12.30 Prestatieloop ** naar keuze *** max. 200

*      junior = geboren tussen 2003 – 2010, senior = geboren in 2002 of eerder
**    deelname toegestaan vanaf 6 jaar en ouder
***  2,2 – 4,4 – 6,6 of 8,8 km (oftewel 1, 2, 3 of 4 rondes)

Prijzen

Ook dit jaar hebben we weer een aantal prachtige prijzen voor de snelste crossers, met dank aan onze sponsoren! Wat te denken van een hotelarrangement of driegangendiner voor 2 personen bij het Berghotel? Of één van de cadeaubonnen ter waarde van €25,- van Run2Day? Hieronder hebben we alles even overzichtelijk op een rijtje gezet:

Categorie 1e plaats 2e plaats 3e plaats
Wedstrijd mannen senior Hotelarrangement (2 pers.)  Berghotel High Wine/Beer Arrangement (2 pers.) Berghotel Cadeaubon Run2Day
Wedstrijd vrouwen senior Driegangendiner (2 pers.) Berghotel Cadeaubon Run2Day Cadeaubon Run2Day
Wedstrijd mannen junior Cadeaubon Run2Day Cadeaubon Run2Day Cadeaubon Run2Day
Wedstrijd vrouwen junior Cadeaubon Run2Day Cadeaubon Run2Day Cadeaubon Run2Day
Snelste man op Strava segment * Hotelarrangement (2 pers.) Berghotel
Snelste vrouw op Strava segment * Hotelarrangement (2 pers.) Berghotel

* De prijs voor de snelste man en snelste vrouw op het Strava segment kan alleen gewonnen worden door deelnemers aan de prestatieloop! De winnaars van het Strava segment worden later bekend gemaakt, om deelnemers de kans te geven hun run nog op tijd te uploaden in Strava. Uiterste inzenddatum voor het Strava segment is maandag 25 april om 12:00 uur.

Naast deze top-3 prijzen worden er ook nog een aantal Run2Day Cadeaubonnen verloot onder de deelnemers! Je maakt dus altijd kans op een prijs 🙂 De prijzen worden direct na afloop van de wedstrijd ter plaatse uitgereikt.

Geen wedstrijdlicentie

Voor deelname aan de wedstrijd heb je géén wedstrijdlicentie van de Atletiekunie nodig. Dus grijp je kans om je plek op het podium te bemachtigen en eeuwige roem te bereiken in de geschiedenis van de Klaverblad Amersfoortse Bergcross!