Editie 2024

De 2024 editie van de Klaverblad Amersfoortse Bergcross was weer een groot succes! Mede dankzij de inzet van alle vrijwilligers, de steun van onze sponsoren en de enthousiaste deelname van alle lopers en hun supporters, kan de organisatie terugkijken op een zeer geslaagde editie.

Alle lopers hebben dit jaar weer hun uiterste best gedaan om de heuvels van de Amersfoortse Berg te trotseren en iedereen mag trots zijn op de geleverde prestaties! Natuurlijk zijn er altijd een paar die het snelste zijn van de hele groep, dus ook dit jaar konden we de verschillende winnaars weer in het zonnetje zetten. Mede mogelijk gemaakt door onze sponsoren!

Winnaars mannen
1. Koen van Dijk (€100,- aangeboden door MUNT Hypotheken)
2. Michiel Löschner (€75,- aangeboden door MUNT Hypotheken)
3. Julian Bosch (€25,- tegoedbon Run2Day Amersfoort)

Winnaars vrouwen
1. Lucy Crane (€100,- aangeboden door MUNT Hypotheken)
2. Hester Woudenberg (€75,- aangeboden door MUNT Hypotheken)
3. Anita van Valkengoed (€25,- tegoedbon Run2Day Amersfoort)

Winnaars jongeren
1. Sven Huijnen (€25,- tegoedbon Run2Day Amersfoort)
2. Doede Verbist (€15,- tegoedbon Run2Day Amersfoort)
3. Finn Speckmann (€10,- tegoedbon Run2Day Amersfoort)

Winnaars estafette
1. Team JAJA (€100,- aangeboden door MUNT Hypotheken)
2. Hi Ha Haarlem (€60,- tegoedbonnen en Run2Day Amersfoort)
3. Gympie (€40,- tegoedbonnen Run2Day Amersfoort)

FOTO'S

Ook dit jaar zijn er natuurlijk weer prachtige opnames gemaakt van de deelnemers aan de bergcross, zowel op foto als op video. Onze vaste fotograaf Harry van ‘t Veld heeft weer en groot aantal foto’s online gezet van de verschillende afstanden. We hebben een aantal van die foto’s uitgelicht:

Natuurlijk zijn dit niet de enige foto’s die Harry heeft gemaakt! Dus kijk vooral ook snel via de volgende linkjes of je jezelf of bekenden van je terug kan vinden:

UITSLAGEN

Ook dit jaar is er weer hard gelopen over de Amersfoortse Berg. Hieronder hebben we het complete overzicht van uitslagen staan. Fantastisch gedaan, gefeliciteerd voor alle winnaars en winnaressen! Alle complete uitslagen zijn tevens te vinden op deze pagina van de website uitslagen.nl.