Foto’s eerdere edities

Ieder jaar worden er prachtige foto’s (en soms ook video’s) gemaakt van de Klaverblad Amersfoortse Bergcross. Sowieso door onze huisfotograaf Harry van ’t Veld, maar vaak ook door andere enthousiaste fotografen. Op deze pagina verzamelen we de links naar alle fotobibliotheken van de afgelopen edities van de Amersfoortse Bergcross.

Foto’s 32e editie – 28 januari 2024

Ook dit jaar zijn er natuurlijk weer prachtige opnames gemaakt van de deelnemers aan de bergcross, zowel op foto als op video. Onze vaste fotograaf Harry van ‘t Veld heeft weer en groot aantal foto’s online gezet van de verschillende afstanden. De linkjes naar zijn Google Foto bibliotheken staan hieronder, dus kijk vooral of je jezelf of bekenden van je terug kan vinden:

Hieronder alvast een kleine selectie van de leukste, mooiste en opvallendste foto’s van de 2024-editie:

31e editie - 29 januari 2023

Ook dit jaar zijn er natuurlijk weer prachtige foto’s gemaakt van de Bergcross door onze vaste fotograaf Harry van ’t Veld, dit jaar bijgestaan door Martel Berends. Hieronder hebben we de linkjes opgenomen naar hun Google Foto Bibliotheken van de verschillende afstanden.

Foto’s Harry van ’t Veld

Kidsrun & wedstrijd jeugd
Wedstrijd senioren
Prestatieloop & estafette

Foto’s Martel Berends

Foto’s jeugd
Wedstrijd & prestatieloop

30e editie - 24 april 2022

Harry van ’t Veld heeft ook dit jaar weer prachtige foto’s gemaakt tijdens de 30e editie van de Klaverblad Amersfoortse Bergcross. Hieronder vind je linkjes naar de Google Photo bibliotheken.

Foto’s van de wedstrijd (junioren & senioren):
https://photos.app.goo.gl/CS6NeHSMcJCF55P76

Foto’s van de prestatieloop:
https://photos.app.goo.gl/tzWTuJccjdbdUKdU9

29e editie - 02 februari 2020

Hieronder vind je de linkjes naar de prachtige actiefoto’s van onze Nijkerkse ‘huisfotograaf’ Harry van ’t Veld, die al voor de vierde keer bij de Bergcross is:

27e editie - 18 februari 2018

Arjo Strijbosch maakte een schitterende video impressie van de Bergcross 2018! En Ron van Megen maakte sfeerfoto’s van de Bergcross 2018

En uiteraard was Harry van ’t Veld ook weer van de partij met een serie geweldige actiefoto’s van de deelnemers aan de 2018-editie van de Klaverblad:

Pupillen Mini
Pupillen C
Pupillen B
Pupillen A jongens
Pupillen A meisjes
Junioren D meisjes
Junioren D jongens en Junioren C meisjes
Junioren C jongens en junioren A/B meisjes
Junioren A/B jongens
Dames Heren Senioren en Masters
Prestatie- en trimloop

26e editie - 29 januari 2017

Ron van Megen maakte dit jaar mooie sfeerfoto’s van de Bergcross 2017.

En de Nijkerkse fotograaf Harry van ’t Veld was de actie-fotograaf, met mooie actiefoto’svan de deelnemers aan de 2017-editie van de Klaverblad Amersfoortse Bergcross. Deze foto’s kunnen hieronder bekeken en gedownload worden: