Inschrijven (vanaf 15 november)

Categorie Kosten voor-inschrijving***
Pupillen (C t/m A) en junioren (D t/m A) * € 4,00
Wedstrijd senioren en masters** € 8,50
Trimloop / prestatieloop € 8,50

* Zie voor de leeftijdsindeling de website van de Atletiekunie. De leeftijdsindeling voor pupillen C en junioren wijzigt voor iedereen tweejaarlijks op 1 november. Voor pupillen A en B is dat jaarlijks.
** Masters veranderen op hun verjaardag van categorie. In de wedstrijd zijn er prijzen voor de eerste drie in de categorieën senioren V en M, en de masters V35+ en M35, M45, en M55.
*** Na-inschrijving kan ter plaatse voor zover startnummers beschikbaar zijn en tot 30 minuten voor de start van een onderdeel. Na-inschrijving kan uitsluitend tegen contante betaling van het inschrijfgeld. Na-inschrijving is voor alle categorieën € 10,00.

Door in te schrijven verklaart u in te stemmen met het reglement Klaverblad Amersfoortse Bergcross.
De Klaverblad Amersfoortse Bergcross kan bij extreme weersomstandigheden worden afgelast. Er vindt dan geen restitutie van inschrijfgeld plaats.

Voornaam op startnummer
Bij inschrijving tot 3 weken van tevoren komt je voornaam op je startnummer.

Bergcross clinics
Voor een goede voorbereiding van uw deelname attenderen wij u op de mogelijkheid om ook aan de Bergcross clinics deel te nemen. U kunt zich ook voorbereiden met hardloopschema’s van Runnersworld. De kosten voor deelname aan de clinics bedragen € 25,00. Dit is inclusief de deelname aan de Klaverblad Amersfoortse Bergcross. Voor de Bergcross clinics kunt u zich inschrijven via de link hieronder.

INSCHRIJVEN
Om in te schrijven klikt u op deze link naar Racetimer.
Bij het inschrijven heb je de mogelijkheid een extra bedrag te schenken aan het goede doel van de Klaverblad Amersfoortse Bergcross: drinkwaterputten voor Cambodja. De Stichting Pharus is de eigenaar van de watertoren bij het start/finish gebied. De Stichting Pharus verdubbelt elk bedrag dat je schenkt. Is dat geen mooi gebaar?