Inschrijven

Categorie Kosten
Pupillen (mini (D) t/m A) en junioren (D t/m A) * € 4,00
Wedstrijd senioren en masters** € 8,50
Trimloop / prestatieloop € 8,50

* Zie voor de leeftijdsindeling de website van de Atletiekunie. De leeftijdsindeling voor pupillen C en junioren wijzigt voor iedereen tweejaarlijks op 1 november. Voor pupillen A en B is dat jaarlijks. Minipupillen (D) mogen vanaf 5 jaar deelnemen aan de Bergcross.
** Masters veranderen op hun verjaardag van categorie. In de wedstrijd zijn er prijzen voor de eerste drie in de categorieën senioren V en M, en de masters V35+ en M35, M45, en M55.
*** Na-inschrijving kan ter plaatse voor zover startnummers beschikbaar zijn en tot 30 minuten voor de start van een onderdeel.

Door in te schrijven verklaart u in te stemmen met het reglement Klaverblad Verzekeringen Amersfoortse Bergcross dat helemaal onderaan deze webpagina is weergegeven.
De Klaverblad Verzekeringen Amersfoortse Bergcross kan bij extreme weersomstandigheden worden afgelast. Er vindt dan geen restitutie van inschrijfgeld plaats.

Voornaam op startnummer
Bij inschrijving tot 3 weken van tevoren komt je voornaam op je startnummer.

Bergcross clinics
Voor een goede voorbereiding van uw deelname attenderen wij u op de mogelijkheid om ook aan de Bergcross clinics deel te nemen. U kunt zich ook voorbereiden met hardloopschema’s van Runnersworld. De kosten voor deelname aan de clinics bedragen € 25,00. Dit is inclusief de deelname aan de Klaverblad Verzekeringen Amersfoortse Bergcross. Voor de Bergcross clinics kunt u zich inschrijven via het inschrijfformulier hieronder.

Henschotermeer Games
De Klaverblad Verzekeringen Amersfoortse Bergcross werkt samen met de wintereditie van de Henschotermeer Games in Woudenberg. De Henschotermeer Games kent in 2018 twee evenementen: op de zaterdagen 13 en 27 januari 2018. We hebben samen een heel interessant sportief aanbod. Over de 3 crossen wordt een gezamenlijk klassement opgesteld met prijzen voor de wedstrijdatleten. Onder alle deelnemers aan alle 3 de evenementen worden prijzen verloot. Voor de Henschotermeer Games moet hier apart worden ingeschreven.