Inschrijven

Categorie Kosten voor-inschrijving***
Pupillen (C t/m A) en junioren (D t/m A) * € 4,00
Wedstrijd senioren en masters** € 8,50
Trimloop / prestatieloop € 8,50

* Zie voor de leeftijdsindeling de website van de Atletiekunie. De leeftijdsindeling voor pupillen C en junioren wijzigt voor iedereen tweejaarlijks op 1 november. Voor pupillen A en B is dat jaarlijks.
** In de wedstrijd zijn er prijzen (Runnersworld-bonnen) voor de eerste vijf in de categorieën V en M, ongeacht leeftijd.
***De voorinschrijving sluit op vrijdagavond 31 januari om 24:00 uur.
**** Na-inschrijving kan ter plaatse voor zover startnummers beschikbaar zijn en tot 30 minuten voor de start van een onderdeel. Na-inschrijving kan uitsluitend tegen contante betaling van het inschrijfgeld. Na-inschrijving is voor alle categorieën € 10,00.

Inschrijfreglement

Door in te schrijven verklaart u in te stemmen met het inschrijfreglement Klaverblad Amersfoortse Bergcross.
De Klaverblad Amersfoortse Bergcross kan bij extreme weersomstandigheden worden afgelast. Er vindt dan geen restitutie van inschrijfgeld plaats.

Altis clubkampioenschap cross

Voor Altis is de Bergcross tevens het clubkampioenschap cross. De pupillen en junioren schrijven zich hiervoor gratis in via hun trainer.

Voornaam op startnummer

Bij inschrijving tot 3 weken van tevoren komt je voornaam op je startnummer.

Bergcross clinics

Voor een goede voorbereiding van uw deelname attenderen wij u op de mogelijkheid om ook aan de Bergcross clinics deel te nemen. U kunt zich ook voorbereiden met hardloopschema’s van Runnersworld. De kosten voor deelname aan de clinics bedragen € 25,00. Dit is inclusief de deelname aan de Klaverblad Amersfoortse Bergcross.