Na alle positieve reactie van vorig jaar is ‘ie er dit jaar ook weer: de estafetteloop! Loop het volledige parcours van 10 kilometer met maximaal 4 deelnemers. De wissel vindt plaats bij de start/finish locatie van het parcours, dus iedereen loopt één of meer rondes van 2,5 kilometer. Hoe je die rondes onderling verdeelt staat je verder helemaal vrij. Dus of je nu met z’n vieren ieder één ronde loopt, of met z’n tweeën ieder twee rondes, of zelfs met z’n drieën een verdeling weet te maken, alles mag!

Kortom, loop je graag mee met de mooiste cross van Amersfoort maar vind je de 10km nét iets teveel van het goede? Of vind je het leuk om samen met familie, vrienden of collega’s mee te doen aan een sportief evenement? Trommel dan een team bij elkaar, bedenk een creatieve teamnaam en meld je samen aan!

Let op: inschrijven voor de estafette is mogelijk tot uiterlijk 23 januari 2024. Bij het inschrijven voor de estafetteloop moet je een teamnaam opgeven + de gegevens van één contactpersoon. Het is dus niet nodig om alle lopers aan te melden voor de estafetteloop.