Hieronder een kopie van de nieuwsbrief die vandaag naar alle deelnemers is gestuurd. Voor de volledigheid plaatsen we deze informatie ook nog als nieuwsbericht op onze website (en onze socials). We wensen alle deelnemers weer een fantastische editie van de Klaverblad Amersfoortse Bergcross toe!

##########
##########

Beste loper,

wat leuk dat je hebt ingeschreven voor de Bergcross. Zondag is het zover. Met een groep enthousiaste vrijwilligers gaan we ons best doen er weer een mooi evenement van maken.

Nog wat laatste informatie:
Je startnummer ligt klaar bij de tent van het inschrijfbureau. Voor de tijdsregistratie ontvang je ook een chip die je aan je schoen kunt bevestigen met een meegeleverde tie rip. Aan de finish staan onze chipknippers klaar om deze chips weer in te nemen. Er is ook nog gelegenheid voor na-inschrijvingen: er zijn nog startnummers beschikbaar dus neem je sportieve vrienden en familie mee. Bewaar je startnummer: op vertoon van het Bergcross startnummer kun je bij Run2day Amersfoort korting krijgen op je volgende aankoop (m.u.v. elektronica)

Omkleden
Vlak bij de start vind je een grote tent waar je kunt omkleden en eventueel jassen en tassen kunt achterlaten. We adviseren je om waardevolle spullen bij je te houden of thuis te laten. Er is geen was- of douchegelegenheid.

Estafette
Per team ligt een envelop klaar bij het inschrijfbureau met daarin de startnummers en een doorgeeflint waaraan de chip is bevestigd voor de tijdregistratie. De estafetteloop start om 13.00h gelijk met de prestatieloop. Naast het start/finish gebied  is een wisselvak ingericht. Graag aan de zijkant het lint met de chip doorgeven en ga niet midden op het parcours om anderen niet te hinderen. LET OP! Elke keer als je start/finish passeert, dient de chip aan het doorgeeflint op maximaal kniehoogte de registratiemat te passeren om de ronde in de tijdwaarneming te kunnen registreren. Dit geldt ook voor de laatste loper om de eindtijd vast te leggen.

Locatie
Het wedstrijdterrein bevind zich ter hoogte van de Utrechtseweg 180, 3818 ES Amersfoort (tegenover het Berghotel).

Auto
Kom je met de auto dan neem je vanaf de A28 afslag 5 ‘Amersfoort-Zuid, Maarn’, en volg je de richting Dierenpark Amersfoort. Op de Stichtse Rotonde neem je afslag Amersfoort en na 700 m. zie je dan links het Berghotel liggen. Het parcours ligt tegenover het Berghotel, aan de rechterkant van de weg. Er is parkeergelegenheid langs de Potgieterlaan, de Dr. J.P. Heijelaan en de Oranjelaan.

Openbaar Vervoer
Kom je met het openbaar vervoer is er op het busstation van Station Amersfoort keuze uit diverse bussen: lijn 56 richting Wijk bij Duurstede en lijn 19 richting Leusden komen bijvoorbeeld langs het terrein van de Bergcross. Uitstappen bij de halte genaamd ‘Vondellaan’.

Lopen en fietsen
De echte sportieveling komt natuurlijk gewoon op de fiets of zelfs lopend. Vanaf Station Amersfoort is het ongeveer 8 minuten fietsen of 20 minuten lopen, een mooie opwarmer voor de cross zelf!

Succes met de laatste voorbereidingen en graag tot zondag.

Met sportieve groet,
Organisatiecommissie Amersfoortse Bergcross