Amersfoort, 12 januari 2024. Met het wegvallen van het Berghotel als sponsor van Altis en – in het bijzonder – onze Bergcross, ontstond er een leemte in ons sponsorveld. Maar dat heeft gelukkig niet lang geduurd, want Bergcross Coördinator Jeroen Kemper en Portfolio Manager Edo van de Burgwal van MUNT Hypotheken zijn zojuist overeengekomen dat MUNT Hypotheken de nieuwe sponsor wordt van de Bergcross.

En daar zijn wij natuurlijk ontzettend blij mee. Niet alleen kan hiermee de organisatie en voorbereiding van de 32e editie van de Bergcross in volle vaart doorgaan, maar kunnen we bijvoorbeeld ook dit jaar weer een aantal mooie prijzen uitreiken aan de snelste vrouwen en mannen op de Amersfoortse Berg. Meer informatie daarover is te vinden op de pagina met het prijzenoverzicht.

Over MUNT Hypotheken

MUNT Hypotheken is de snelst groeiende, onafhankelijke hypotheekaanbieder van Nederland. MUNT verstrekt hypotheken met geld van nagenoeg alle grote Nederlandse pensioenfondsen en andere institutionele beleggers. Met goede voorwaarden, scherpe rentetarieven en een duidelijk, eenvoudig en zorgeloos proces. Meer informatie is te vinden op hun website www.munthypotheken.nl.