tab-logo-wit-small

Speciaal aanbod leden

Topsport Amersfoort Businessclub

Met korting rennend het nieuwe jaar in!

Met je medewerkers en relaties 2024 sportief beginnen? Doe dan op zondag 28 januari mee met de bedrijvenestafette van de Klaverblad Amersfoortse Bergcross.

De Bergcross van atletiekvereniging Altis is een crossloop voor recreatieve hardlopers op alle niveaus. Het parcours is 10 kilometer (4 rondes van 2,5 km.) en loopt door het bos op de Amersfoortse berg. De start en finish liggen bij de watertoren aan de Utrechtseweg (tegenover het Berghotel). De Bergcross is al jarenlang een fenomeen in Amersfoort en traditioneel een van de eerste grote sportevenementen in het jaar. En sinds afgelopen jaar heeft de Bergcross een nieuw onderdeel: de estafette. Daarbij leg je de 10km af met een team van 2 tot maximaal 4 lopers. Hoe je de afstand onderling verdeeld mag je zelf bepalen, maar het wisselpunt is altijd bij de start/finish.

Namens je bedrijf kan je één of meerdere teams inschrijven voor deze estafetteloop. En speciaal voor leden van Topsport Amersfoort Businessclub hebben we een aanbieding: per team 10 euro korting op de regulier prijs! Dat betekent dat je per team geen € 35,- betaalt maar slechts € 25,-. Bij het inschrijven voor de estafetteloop moet je een teamnaam opgeven + de gegevens van één contactpersoon. Het is dus niet nodig om alle lopers aan te melden voor de estafetteloop.

Gebruik bij het inschrijven de code “TAB Bergcross” (zonder de aanhalingstekens) om de korting te krijgen. En let op: inschrijven voor de estafette is mogelijk tot uiterlijk 23 januari 2024 via de onderstaande button.

Het parcours van de Amersfoortse Bergcross

Sponsoren en partners: